III og贸lnopolski zlot Nissan Zone

Spoty lokalne

Re: III og贸lnopolski zlot Nissan Zone

Postprzez borciuch1964 » 29 Sty 2012, 17:00

no niestety racja. Ale narazie musze tu siedziec ;) sytuacja zmusza
Image->Image
PRIMERA>Image
Awatar uzytkownika
borciuch1964
Fanatyk

Miejscowosc: CichyMOD- Che艂mek
Samoch贸d: Micra k10 - Obecnie PRIMERA

Postprzez samuraj1988 » 29 Sty 2012, 17:50

Jak ju偶 robimy OT to i ja wtr膮ce swoje 2 grosze :mrgreen: Nie moge pisa膰 a raczej wysy艂a膰 post贸w na g艂贸wnym forum, co jest nie ten teges?
samuraj1988
Gadu艂a

Miejscowosc: Szamotu艂y

Postprzez Humvee » 29 Sty 2012, 17:59

Image
Awatar uzytkownika
Humvee
Gadu艂a

Miejscowosc: Moderator-Katowice
Samoch贸d: March K11 1.0

Postprzez Hahkuh » 03 Lut 2012, 17:16

wronek89 napisa艂(a):Jedziesz sam i spisz w aucie i sie mie艣cisz w 500 i to z alko wliczonym :mrgreen:

...moja 艂adniejsza po艂owa samego mnie nie pu艣ci. Na ostatnim zlocie by艂a ze mn膮 (pozna艂e艣 :-D ) i do tej pory jest zachwycona... poza tym w moim przypadku - samo paliwo ~ 500pln :-/
Image

-=MY GREEN HORNET=- ...czyli moja taczka

"mo偶e nie warto; przecie偶 to Micra i zn贸w mam by膰 objechany przy mojej barbie"
-SID
Awatar uzytkownika
Hahkuh
Gadu艂a

Miejscowosc: Olsztyn / Bartoszyce
Samoch贸d: szybkie K11

Postprzez wronek89 » 05 Lut 2012, 10:54

Wymknij si臋 w nocy :mrgreen:
Moje by艂e i aktualne: 86' 91' 92' 92' GA16DE
Image
Image
Awatar uzytkownika
wronek89
Gadu艂a

Miejscowosc: 艁贸d藕

Postprzez Hahkuh » 05 Lut 2012, 18:54

wronek89 napisa艂(a):Wymknij si臋 w nocy :mrgreen:

...jest opcja :lol:
Image

-=MY GREEN HORNET=- ...czyli moja taczka

"mo偶e nie warto; przecie偶 to Micra i zn贸w mam by膰 objechany przy mojej barbie"
-SID
Awatar uzytkownika
Hahkuh
Gadu艂a

Miejscowosc: Olsztyn / Bartoszyce
Samoch贸d: szybkie K11

Postprzez karpiu241992 » 21 Lut 2012, 19:05

Witam koleg贸w, zastanawia艂em si臋 偶eby wybra膰 si臋 na ten zlocik :) Niech kto艣 zapoda dok艂adniejsz膮 lokalizacj臋 zlotu, je偶eli kto艣 jest w temacie :D Wcze艣niej wyczyta艂em 偶e w K膮kolewie. Czy chodzi o to K膮kolewo w okolicach Poznania?? Pozdrawiam wszystkich :D
Awatar uzytkownika
karpiu241992
Nowicjusz

Miejscowosc: Mrze偶yno
Samoch贸d: Micra K11

Postprzez borciuch1964 » 21 Lut 2012, 19:34

III ZLOT NISSANzone.pl 2012
Karpicko/K膮kolewo

TERMIN ZLOTU:
07-10.06.2012 r. - od czwartku (Bo偶e Cia艂o) do niedzieli.

MIEJSCE ZLOTU:
Karpicko/K膮kolewo

BAZA NOCLEGOWA - http://jelonek.eu/jelonek/

LOTNISKO K膮kolewo oddalone od bazy noclegowej o 23 km
Dzie艅 imprezy na lotnisku: 08.06.2012 r.
Lotnisko niestety tylko p贸艂 pasa 1150 m, p艂yty postojowe i drogi dojazdowe.

SK艁ADKA ZLOTOWA:
Klubowicz - 90z艂
Osoba towarzysz膮ca - 40z艂

Wp艂at prosz臋 dokonywa膰 na konto:
PKO BP 68 1020 1954 0000 7202 0013 9923
Bartosz D膮browski
Os. S艂owia艅skie 44/1
74-300 My艣lib贸rz

W tytule prosz臋 poda膰 nick klubowicza/klubowicz贸w + ilo艣膰 os贸b towarzysz膮cych, oraz ilo艣膰 dzieci - dzieci do lat 13 uczestnicz膮 w zlocie gratis.
TERMIN DOKONANIA WP艁AT TO 01.04.2012 r. Osoba/osoby, kt贸rych wp艂aty wp艂yn膮 po tym terminie, musz膮 liczy膰 si臋 z tym, 偶e mog膮 nie otrzyma膰 gad偶et贸w zlotowych.
UWAGA - wp艂aty nie b臋d膮 zwracane, nawet je偶eli kto艣 zrezygnuje z uczestnictwa w zlocie!
Osoby, kt贸rych wp艂ata zostanie potwierdzona zostan膮 umieszczone w Grupie ZLOT 2012.

Prosz臋 o zapoznanie si臋 regulamin tegorocznego zlotu. B臋dzie mo偶na si臋 z nim zapozna膰 podczas rejestracji na miejscu.

REGULAMIN
I. INFORMACJE OG脫LNE
1. Zlot mi艂o艣nik贸w marki Nissan, pod nazw膮 鈥3 Og贸lnopolski zlot NISSANZONE鈥, jest imprez膮 o charakterze rekreacyjnym. Celem imprezy jest spotkanie u偶ytkownik贸w i entuzjast贸w pojazd贸w marki NISSAN, integracja spo艂eczno艣ci, wymiana do艣wiadcze艅.
2. Organizatorzy zastrzegaj膮 sobie prawo do interpretacji niniejszego regulaminu i stanowi膮 jedyn膮 w艂adz臋 upowa偶nion膮 do rozstrzygania wszelkich spor贸w wynikaj膮cych ze stosowania niniejszego regulaminu oraz do podejmowania wszelkich decyzji dotycz膮cych imprezy.
3. Do obowi膮zk贸w organizatora nale偶y:
o przygotowanie wszelkiej niezb臋dnej dokumentacji zezwalaj膮cej na organizacj臋 i realizacj臋 Zlotu.
o zarezerwowanie na koszt uczestnika nocleg贸w w o艣rodkach wypoczynkowych.
o przygotowanie i poprowadzenie zawod贸w czasie trwania zlotu na terenie lotniska w miejscowo艣ci K膮kolewo.
o zapewnienie obs艂ugi uczestnik贸w
o zapewnienie opieki medycznej na lotnisku
4. Miejsce Zlotu to lotnisko K膮kolewo z baz膮 noclegow膮 o艣rodki wypoczynkowe w miejscowo艣ci Karpicko.
5. Termin Zlotu 7-10 czerwiec 2012
6. Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany programu Zlotu
7. Organizator zastrzega sobie prawo do odwo艂ania Zlotu bez podania przyczyn.

II. WARUNKI UCZESTNICTWA:
1. Warunkiem uczestnictwa jest zapisanie si臋 na LIST臉 UCZESTNIK脫W , akceptacja niniejszego regulaminu i podpisanie o艣wiadczenia Uczestnika oraz op艂acenie koszt贸w uczestnictwa.
2. Organizator zastrzega sobie prawo odmowy przyj臋cia zg艂oszenia informuj膮c zg艂aszaj膮cego o podj臋ciu takiej decyzji.
3. Ka偶dy pojazd bior膮cy udzia艂 w Zlocie ma obowi膮zek posiadania tablic i dowodu rejestracyjnego z wa偶nym przegl膮dem technicznym oraz posiadanie Obowi膮zkowego Ubezpieczenia OC pojazdu.
4. Ka偶dy pojazd bior膮cy udzia艂 w Zlocie musi by膰 oznakowany naklejk膮 Zlotu dostarczan膮 przez Organizatora w dniu rejestracji. Pojazdy nieoznakowane nie maj膮 prawa przebywa膰 na terenie lotniska K膮kolewo.
5. Ka偶dy Uczestnik bierze udzia艂 w Zlocie na w艂asn膮 odpowiedzialno艣膰, co potwierdza stosownym o艣wiadczeniem, stanowi膮cym integraln膮 cz臋艣膰 zg艂oszenia.
6. Uczestnicy zobowi膮zani s膮 do dba艂o艣ci o 艣rodowisko naturalne, udzielania wszelkiej pomocy ewentualnym ofiarom wypadk贸w, zapinania w czasie jazdy pas贸w bezpiecze艅stwa, stosowania si臋 do polece艅 Organizatora, przestrzegania zasad ochrony przeciwpo偶arowej.
7. Ka偶dy Uczestnik ponosi wy艂膮czn膮 odpowiedzialno艣膰 karn膮 i cywiln膮 za wszelkie straty jakie spowoduje sam lub jego pojazd. Akceptuj膮c regulamin w艂asnor臋cznym podpisem Uczestnik zrzeka si臋 wszelkich praw do wszcz臋cia krok贸w s膮dowych lub wyst臋powania z regresem przeciwko organizatorom, sponsorom, innym uczestnikom, organom w艂adzy, w艂a艣cicielom i zarz膮dcom teren贸w a tak偶e wszelkim i wszystkim osobom powi膮zanych z organizacj膮 Zlotu, z wyj膮tkiem przypadk贸w gdy wypadek by艂 zamierzony b膮d藕 wynika艂 z ra偶膮cego zaniedbania. Niniejsza umowa wchodzi w 偶ycie z chwil膮 podpisania o艣wiadczenia o znajomo艣ci niniejszego Regulaminu i akceptacji jego postanowie艅.
8. Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w regulaminie przed i w trakcie trwania Zlotu.
9. Wszelkie zmiany dotycz膮ce zlotu podane zostan膮 do publicznej wiadomo艣ci w trakcie jego trwania.
Image->Image
PRIMERA>Image
Awatar uzytkownika
borciuch1964
Fanatyk

Miejscowosc: CichyMOD- Che艂mek
Samoch贸d: Micra k10 - Obecnie PRIMERA

Postprzez karpiu241992 » 21 Lut 2012, 20:23

No 300 km to nie jest tak du偶o :) Tankuj臋 eLPiGi do pe艂na i jazda :D dzi臋ki za info :) Wi臋c ilu z was si臋 wybiera??
Awatar uzytkownika
karpiu241992
Nowicjusz

Miejscowosc: Mrze偶yno
Samoch贸d: Micra K11

Poprzednia

Wr贸c do Zloty

Kto jest na forum

Uzytkownicy przegladajacy to forum: Brak zarejestrowanych uzytkownik贸w